410 tineri liceeni din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş în Proiectul EDU-INTERACT

Educaţie prin Comunicare Interculturală în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş

1. Proiectul EDU-INTERACT - Educaţie prin Comunicare Interculturală în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş

Asociaţia Neam Edenic cu sprijinul Secretariatului General al Guvernul României prin Serviciul pentru Dezvoltare Comunitară propun pentru luna noiembrie un program complex de dezvoltare a competenţelor şi abilităţilor de comunicare interculturală şi de gestionare a diversităţii culturale pentru tinerii elevi de liceu, din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş.

Este evidentă necesitatea formării tinerilor din România în zona de competenţe interculturale, iar proiectul “EDU-INTERACT - Educaţie prin Comunicare Interculturală în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş”, îşi propune să ajute tinerii liceeni să se dezvolte în acest sens, printr-o serie unică de module de comunicare interculturală.

Un număr de 410 de liceeni au fost selectaţi. Grupul ţintă ales (clasele 9-12) din mediul urban şi rural din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş îşi dezvoltă acum abilităţile de comunicare interculturală şi de adaptare la situaţii diverse, având în vedere natura multietnică şi multiculturală a celor 3 judeţe.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de ASOCIATIA NEAM EDENIC

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15636

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici