888poker sărbătoreşte 20 de ani de activitate cu un nou Ambasador Cultural

888poker sărbătoreşte 20 de ani de activitate cu un nou Ambasador Cultural: dublul campion mondial IBO Chris Eubank Jr.

888poker, una din cele mai populare camere de poker online din lume, parte a 888 Holdings PLC (LSE: 888), începe cel de-al 20-lea an de activitate semnând un parteneriat cu Chris Eubank Jr., dublu campion mondial IBO la categoria super mijlocie între anii 2017 şi 2019. Astfel, superstarul britanic în vârstă de 32 de ani devine noul Ambasador Cultural al 888poker.

Clasat pe locul 1 în topul World Boxing Association & BoxRec la categoria mijlocie, Chris Eubank Jr. şi-a consolidat în ultimii ani poziţia de top în istoria acestui sport fantastic, învingându-i în 2021 pe Marcus Morrison şi Wanik Awdijan, pentru ca acum să se afle în plină pregătire pentru super-meciul din februarie, în care adversar îi va fi Liam Williams.

În afara ringului, Chris Eubank Jr. este şi un jucător de poker pe cât de pasionat, pe atât de talentat. În trecut, Chris a participat la jocuri de poker cu mize mari în mai toate colţurile lumii şi a fost unul dintre invitaţii celebrului show NBC Poker After Dark.

Noua colaborare marchează 20 de ani de activitate pentru 888poker, aniversare care va fi sărbătorită pe parcursul anului. Înfiinţat în 2002, 888poker a crescut constant, devenind una dintre cele mai importante destinaţii pentru iubitorii pokerului online. Până în prezent, 888poker a reuşit să strângă peste 15 milioane de jucători, a împărţit peste 25 de miliarde de mâini şi a acordat mai mult de 6 miliarde de dolari în premii la turnee.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de tipzor media

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15813

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici