Ai bijuterii din argint oxidate? Află 5 metode simple de curăţare care nu costă nimic!

Ai bijuterii din argint oxidate? Află 5 metode simple de curăţare care nu costă nimic!

Bijuteriile din argint sunt apreciate pentru aspectul lor elegant şi strălucitor, dar din păcate, acestea pot să se oxideze în timp, lăsând în urmă un aspect întunecat şi lipsit de farmec. Dacă te confrunţi cu această problemă, te invităm să descoperi în acest articol câteva metode simple şi eficiente de curăţare a bijuteriilor din argint oxidate, care nu te vor costa nimic! De asemenea, vei afla şi sfaturi utile pentru a preveni oxidarea bijuteriilor din argint în viitor. Eşti gata să redai strălucirea bijuteriilor tale din argint? Iată cum o poţi face!

1. Metoda bicarbonatului de sodiu

Pentru a curăţa bijuteriile din argint oxidat cu bicarbonat de sodiu, ai nevoie de următoarele materiale: bicarbonat de sodiu, apă, o periuţă moale sau un material textil moale, apă caldă şi un prosop moale şi absorbant.

Pentru a pregăti pasta de bicarbonat, amestecă bicarbonatul cu apă în proporţie potrivită, până se formează o pastă groasă şi omogenă. Aplică pasta pe suprafaţa bijuteriilor, insistând pe zonele afectate de oxidare şi lasă pasta să acţioneze timp de câteva minute, pentru a permite bicarbonatului să pătrundă şi să dizolve oxidul.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Digital Workforce

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17908

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici