Aplicaţie web eDesign pentru electricieni, de la Schneider Electric

Aplicaţie web eDesign pentru electricieni, de la Schneider Electric

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului şi automatizării energiei, a lansat eDesign, o aplicaţie web dedicată electricienilor, prin care se poate realiza configurarea aparatajului şi a tabloului electric, precum şi generarea documentaţiei necesare proiectelor rezidenţiale.

Aplicaţia eDesign ajută la proiectarea rapidă a configuraţiilor personalizate conform specificaţiilor clienţilor şi pe baza disponibilităţii produselor în timp real, astfel încât ofertele concrete pot fi trimise către aceştia într-un timp foarte scurt.

Mai mult, odată realizat un proiect, cu toate link-urile actualizate din cataloagele de produse Schneider, el poate fi salvat şi folosit ca atare, pentru locuinţe similare, sau adaptat în funcţie de nevoi, pentru locuinţe ce au compartimentări diferite.
 

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Schneider Electric

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16588

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici