Centrul pentru Incluziune Digitală deschis de Asociaţia Română pentru Smart City la Snagov

Centrul pentru Incluziune Digitală deschis de Asociaţia Română pentru Smart City la Snagov

duard Dumitraşcu, Preşedinte ARSC: Peste 90% din cele peste 860 de proiecte Smart City din România au pornit fără a avea competenţe digitale în comunitate.

Dragoş Preda, Director general SN Radiocomunicaţii: Infrastructura de WIMAX în contextul dezvoltării comunităţilor inteligente poate să asigure servicii de surveillance tip 4k.

Hubert Thuma, Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov: Mă bucur că primul centru de incluziune digitală din ţară se află în Ilfov, îmi doresc să avem un judeţ complet digitalizat, un model de bună practică pentru celelalte judeţe din ţară.

Mihaela Toader, county manager Judeţul Ilfov: Digitalizarea în sine nu este un scop, este un instrument pe care noi, administraţiile publice, îl avem pentru a ne îmbunătăţi serviciile publice pe care le oferim.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de ASOCIATIA ROMANA PENTRU SMART CITY SI MOBILITATE

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15629

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici