Comunicat AAP

Adunarea generală AAP şi participarea la aniversarea celor „70 de ani de învăţământ universitar braşovean” (24-26 octombrie 2018)

În data de 24 octombrie Asociaţia Administratorilor de Păduri a organizat la Poiana Braşov Adunarea Generală a asociaţiei la care au participat, pe lângă membrii din întreaga ţară, reprezentanţi din partea ministerului şi a instituţiilor de profil, precum şi a instituţiilor locale. Din partea Ministerului Apelor şi Pădurilor a fost prezent domnul ing. Ciprian Muscă, consilier în cadrul ministerului, fiind prezent şi directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP Romsilva), ing. Gheorghe Mihăilescu. Evenimentul a fost onorat de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Ioan-Veştea, de preşedintele Asociaţiei Forestierilor din România (ASFOR), ing. Nicolae Ţucunel, de directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură (INCDS) „Marin Drăcea”, dr.ing. Ovidiu Badea şi de preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură SILVA, ing. Silviu Geană. Facultatea de profil din Braşov a fost reprezentată de prof. dr. ing. Valeriu-Norocel Nicolescu, iar cea din Suceava de conf. dr. ing. Liviu Nichiforel. De asemenea, au mai participat reprezentanţi ai proprietarilor, domnul Bucur Bogdan, primarul comunei Răşinari (jud. Sibiu) şi domnul Beşchea Severius, primarul comunei Tărlungeni (jud. Braşov), iar domnul Liviu Filip a reprezentat Asociaţia Firmelor de Proiectare în Silvicultură.


Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12728

 

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici