Conceptul Magic Man ia amploare

Conceptul Magic Man ia amploare

La cinci luni de la deschiderea primei locaţii Magic Man în Otopeni, conceptul se dezvoltă cu repeziciune. Asta deoarece Magic Man a primit deja validarea clienţilor de gen masculin, un feedback real şi digital foarte bun. Iar în ceea ce priveşte încasările, a depăşit toate aşteptările după primele patru luni de funcţionare.

Cel de-al doilea salon dedicat bărbaţilor îşi va deschide uşile pe 16 decembrie şi a vizat cartierul Titan/Potcoava. Iar cel de-al treilea, localizat în Militari Residence, va fi integrat într-un concept ce include atât Magic Man, cât şi Magic Salon în acelaşi spaţiu. Odată cu această expansiune, Magic îşi lasează şi provocarea de a crea universuri ale înfrumuseţării masculine compactate, dar cu aceleaşi servicii complete pentru păr şi barbă cu care şi-a obişnuit clientela.

În alegerea noii locaţii Magic Man Titan s-a ţinut cont de două raţionamente: densitatea populaţiei (Titan este una dintre cele mai dense zone urbane din Sud-Estul Europei) dar şi acoperirea unui deficit de servicii pe acest segment, într-o zonă populată a oraşului. Iar în Militari Residence, Magic va testa funcţionalitatea unui concept nou ca şi dispunere, în faţa unei comunităţi valoroase, formate din familii tinere. Prin proiectul Militari Residence, brandul vine mult mai aproape de comunitatea de clienţi din Militari, care până acum accesau serviciile salonului localizat pe Bd. Iuliu Maniu.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de PRICOP-FRUNZĂ ŞTEFAN PFA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15650

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici