Concert Extraordinar al Orchestrei Medicilor în sprijinul bolnavilor de cancer din România

Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” va susţine pe 10 decembrie, la Opera Naţională din Bucureşti, Concertul Extraordinar ARMONIILE SPERANŢEI, eveniment caritabil în sprijinul bolnavilor de cancer.

Concertul Extraordinar ARMONIILE SPERANŢEI este organizat de Fundaţia „Medicina şi Muzica”, Fundaţia „Constantin Silvestri” şi platforma media 360medical, în parteneriat cu Opera Naţională Bucureşti, sub Înaltul Patronaj al E.S. Klaus Iohannis, Preşedintele României, pentru a marca adoptarea legii Planului Naţional de Prevenire şi Combatere a Cancerului în România.

Aproape 100.000 de români se îmbolnăvesc de cancer şi peste 50.000 sunt condamnaţi anual la moarte, conform celor mai recente date ale Institutului Naţional de Statistică. Conform Globocan, în România, în anul 2020, au fost înregistrate 98.886 noi cazuri de cancer (53.881 cazuri la bărbaţi şi 45.005 cazuri la femei) şi 54.486 decese (31.886 decese la bărbaţi şi 22.600 decese la femei). Planul Naţional de Combatere a Cancerului a stabilit ca obiectiv principal realizarea unui traseu bine stabilit şi standardizat al pacientului între diversele paliere de îngrijiri, pentru o abordare multidisciplinară, integrată a cancerului.
 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de DOOH Media Production

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17089

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici