Eisberg România a primit un calificativ de excepţie în baza standardului British Retail Consortium

Eisberg România a primit un calificativ de excepţie în baza standardului British Retail Consortium

Eisberg România, cel mai mare producător local de salate, a trecut cu brio un proces de audit al calităţii, trasabilitătii şi siguranţei alimentului, survenit pe neaşteptate.

Mai precis, după trei zile de auditare conformă cu standardul British Retail Consortium (BRC) - cel mai prestigios program de standardizare a calităţii din domeniu – compania externă a acordat firmei noastre calificativul AA+, unul ce atestă excelenţa produselor şi oferă partenerilor din retail garanţii indubitabile.

“Am primit un calificativ extraordinar, dar el reflectă preocuparea noastră permanentă pentru îndeplinirea tuturor criteriilor de calitate şi siguranţă a produselor. Auditorii pentru certificarea BRC verifică totul în detaliu - de la sămânţă şi felul în care e crescută planta la ferma furnizorului, la modul în care o transportăm către client. Asta, desigur, trecând prin tot procesul nostru de selectare, spălare, depozitare şi ambalare. Este firesc să avem astfel de rezultate când avem în spate o experienţă de peste 25 de ani şi o conduită care nu permite nici un rabat de la normele din domeniu” a declarat Gabriela Boldeanu, directorul de Calitate şi Siguranţa Alimentului de la Eisberg.



Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17585

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici