Fake news şi comunităţile digitale, în centrul celei de-a şaptea ediţii a CNOFTS

Fake news şi comunităţile digitale, în centrul celei de-a şaptea ediţii a CNOFTS

Conferinţa Naţională Online de Filosofie Teoretică pentru studenţi-CNOFTS, aproape de start! În perioada 20-24 mai, conferinţa, ajunsă la cea de-a şapte ediţie, reuneşte studenţi în Filosofie şi în Psihologie, atât de la Bucureşti cât şi de la Cluj.

Conferinţa se va deschide luni, 20 mai, de la ora 9.00, cu un scurt mesaj din partea organizatorilor. Tot luni, va urma prezentarea lui Paul Athes (Facultatea de Istorie şi Filosofie, Universitatea Babeş-Bolyai), despre „Fake news, post adevăr şi teoria conspiraţiei în filosofie şi în lumea contemporană”.

Marţi, 21 mai, de la ora 10.00, Elena Roşu (Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti) vine cu propunerea „Unraveling Temporal Knots: Non-linear Causality in the Mental Domain” - Explicarea nodurilor temporale: cauzalitate non-liniară în domeniul mental.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Novelty Publish

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19448

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici