Forty Management are un nou COO

Forty Management are un nou COO: Florin Suicescu este un executiv cu peste 30 de ani de experienţă managerială

Forty Management anunţă că l-a cooptat în echipa sa pe Florin Suicescu, în calitate de director de operaţiuni, pentru a contribui la strategia de scalare a Central District Lagoon City, cel mai complex proiect de reconversie urbană verde din Europa Centrală şi de Est. De asemenea, Florin va contribui şi la implementarea hotelului Central District Bucureşti – The Crest Collection by Ascott din centrul Bucureştiului. Construcţia acestuia este estimată să înceapă în această toamnă, cu deschiderea preconizată în primul trimestru al anului 2026.

Cu o experienţă managerială de peste 30 de ani, Florin a ocupat poziţii de conducere în domeniul dezvoltărilor imobiliare şi hoteliere, participând la realizarea unora dintre cele mai sofisticate proiecte din aceste sectoare, printre care: Central Residential Park, Corinthia Grand Hotel du Boulevard, Swissotel Bucureşti.

„Sunt bucuros să pornesc într-o astfel de călătorie alături echipa Forty, o companie inovativă ce a reuşit într-o perioadă scurtă să creeze un brand puternic cu un drum foarte frumos de creştere accelerată. Împărtăşim valori asemănătoare şi sper că abordarea mea pragmatică, centrată pe rezultate, să contribuie semnificativ la finalizarea cu succes a dezvoltărilor Lagoon City şi a componentelor hoteliere ale grupului. Această nouă etapă din cariera mea este o misiune plină de provocări şi de planuri ambiţioase, având în vedere complexitatea proiectului şi planurile de extindere la Budapesta, Praga şi Varşovia”, a adăugat Florin Suicescu.

 

Comunicat furnizat şi asumat de FORTY MANAGEMENT S.A.

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17866

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici