Fulfill.ro, soluţia logistică deţinută de Mediapost Hit Mail

Fulfill.ro, soluţia logistică deţinută de Mediapost Hit Mail, depăşeşte aşteptările la final de an 2021

Deşi 2020 şi 2021 au fost ani buni pentru ecommerce-ul din întreaga lume, dificultăţile din piaţa internaţională de transport au dus la întârzieri de livrare de la furnizori uneori enorme şi au surprins multe companii. În timp ce în general 2021 s-a apropiat de «normalitate» în multe privinţe, un alt sfârşit de an frustrant a constituit o ameninţare pentru magazinele online, în special pentru cele ce au continuat să gestioneze intern întreg procesul logistic. De la stocuri epuizate şi neactualizate, personal insuficient sau costuri crescute şi până la livrări întârziate peste măsură, vârful de sezon reprezentat de Black Friday şi Crăciun a fost un coşmar pentru multe companii de ecommerce.

De departe câştigătorii anului 2021 au fost magazinele online care au optat pentru externalizarea procesului logistic în încercarea de a ţine pasul cu cerinţele pieţei. Fulfill.ro, soluţia de logistică şi relaţii cu consumatorii creată de Mediapost Hit Mail, a asigurat clienţilor săi un proces logistic automatizat, eficient şi rapid, ridicând presiunea de pe umerii acestora chiar şi în cea mai aglomerată perioadă a anului.

Divizia Fulfill.ro a trecut cu brio de ameninţătorul vârf de sezon din ultimul trimestru al anului 2021, cu comenzi procesate şi livrate fără întârzieri sau cu întârzieri minime şi colete ambalate cu atenţie. În plus, clienţii Fulfill.ro au beneficiat în permanenţă de acces la informaţii în timp real despre stocuri, depozitare şi modul în care sunt procesate comenzile, astfel încât sistemul logistic să funcţioneze fără probleme, cu acurateţe şi eficient.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de MEDIAPOST HIT MAIL SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15811

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici