Grande Gloria Production susţine proiectul construcţiei celei mai mari imprimante 3D din România

Grande Gloria Production susţine proiectul construcţiei celei mai mari imprimante 3D din România

Şapte tineri din Galaţi, studenţi la Facultatea de Inginerie, vor construi cea mai mare imprimantă 3D din România. Instalaţia va fi capabilă să printeze materiale folosite în construcţii, dar şi în alte domenii de activitate.

Grande Gloria Production, companie cunoscută mai ales pentru brandul Hygienium, un jucător semnificativ în piaţa produselor de siguranţă sanitară, oferă suportul necesar acestui demers fără precedent în ţara noastră. Hygienium este plasat pe locul 1 în alegerea consumatorilor pentru categoria dezinfectanţilor de mâini, în topul national al dezinfectanţilor*, iar produsele sunt disponibile în magazine şi pe www.hygieniumshop.ro.

”Dorim să realizăm o imprimantă 3D şi credem că va fi cea mai mare din România. Această imprimantă va fi capabilă să printeze construcţii şi elemente pentru o clădire. Este un proiect dificil, dar provocator”, a declarat profesorul Florin Marin Bogdan, şef de lucrări la Facultatea de Inginerie din Galaţi şi coordonatorul Cercului Ştiinţific Studenţesc de Informatică Aplicată în Ingineria Materialelor din cadrul facultăţii.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Grande Gloria Production

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15475

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici