Grupul Rohlik îşi extinde echipa de conducere: Olin Novák este noul CEO internaţional al Grupului

Grupul Rohlik îşi extinde echipa de conducere: Olin Novák este noul CEO internaţional al Grupului

Olin Novák, manager cu experienţă vastă în domeniul comerţului electronic şi CEO al Rohlik Cehia, devine CEO internaţional al grupului Rohlik, acesta fiind al patrulea post pe care îl ocupă în cadrul companiei. Olin Novák va superviza activităţile zilnice ale fiecărei ţări din întregul grup.

Fondatorul şi CEO-ul grupului Rohlik, Tomáš Čupr, se va concentra pe dezvoltarea grupului în ansamblu, inclusiv pe creşterea eficienţei, alături de proiecte specifice la nivelul întregului grup. Începând de astăzi, activitatea Rohlik Cehia va fi supervizata de Martin Beháň.

Ca un prim pas în direcţia eficientizării tuturor pieţelor, Tomáš Čupr a centralizat operaţiunile din toate ţările în care Grupul Rohlik îşi desfăşoară activitatea. „Am ajuns la o structură de management care îmi permite să mă concentrez pe probleme mult mai strategice şi mai valoroase pentru întregul grup. Suntem deja una dintre cele mai inovatoare companii de comerţ electronic din Europa, dar toţi cei care mă cunosc ştiu că am deja în minte o altă etapă importantă”, a adăugat acesta. În ceea ce priveşte promovarea lui Olin Novak, Tomáš Čupr adaugă: „Olin şi cu mine împărtăşim aceeaşi viziune despre cum ar trebui să arate retailul alimentar al viitorului, iar în ultimii patru ani, a dovedit că este un adevărat lider făcut din acelaşi aluat Rohlik”.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Sezamo

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17103

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici