JYSK susţine sportul paralimpic din România în următorii 4 ani

JYSK susţine sportul paralimpic din România în următorii 4 ani

Cu mai puţin de două luni până la începerea Jocurilor Paralimpice de la Paris 2024, JYSK îşi reafirmă angajamentul faţă de atleţii paralimpici din România prin continuarea parteneriatului cu Comitetul Naţional Paralimpic Român pentru perioada 2024 – 2028.

JYSK şi Comitetul Naţional Paralimpic Român au semnat un nou contract de sponsorizare pentru următorii 4 ani, prin care compania scandinavă va asigura finanţarea sportului paralimpic din România în următorul ciclu paralimpic şi pregătirea sportivilor pentru Paralimpiada de la Los Angeles, din 2028. Sponsorizarea este destinată susţinerii echipei paralimpice a României prin asigurarea unor condiţii mai bune de pregătire şi a participării la competiţii internaţionale de anvergură.

“Suntem încântaţi să semnăm un nou contract de 4 ani cu JYSK, care va acoperi noul ciclu paralimpic până la Jocurile Paralimpice de la Los Angeles din 2028. Pentru prima dată, Jocurile Paralimpice de la Los Angeles vor include şi Para Climbing, iar echipa noastră tânără de paraclimbers români – din care fac parte sportivi cu deficienţe de vedere şi cu dizabilităţi fizice – a câştigat medalii în mod regulat la toate Cupele Mondiale şi alte campionate majore. Cel mai recent campionat a fost la Innsbruck, Austria, în iunie, unde echipa noastră paralimpică a câştigat 5 medalii – două de aur şi trei de bronz. Suntem foarte încântaţi de acest nou sport”, spune Sally Wood-Lamont, Preşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic Român.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19818

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici