Medalii de Aur şi Argint pentru compania Beciul Domnesc

Medalii de Aur şi Argint pentru compania Beciul Domnesc, la concursul internaţional de profil „International Rosé Championship 2023”

Compania Beciul Domnesc a participat primăvara aceasta la International Rosé Championship 2023 desfăşurat în mod traditional la Cracovia, în Polonia, unde a obţinut 4 medalii importante.

Organizat de revista poloneză de vinuri Czas Wina", concursul se adresează în special producătorilor de vinuri rosé. Această exclusivitate permite juriului să se concentreze asupra calităţilor unice ale vinurilor rose.

La competiţia de anul acesta au participat peste 200 de vinuri rose din 15 ţări diferite şi doar 30% dintre concurenţi au primit o medalie. Juriul a fost alcătuit dintr-o varietate de persoane foarte experimentate din industria vinului, cum ar fi Masters of Wine, jurnalişti, oenologi şi somelieri.

 

Comunicat furnizat şi asumat de 2ActivePR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17883

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici