Media Alert – promo realme cu ocazia reducerilor de iarnă

Media Alert – promo realme cu ocazia reducerilor de iarnă

Realme, producătorul de smartphone-uri şi produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune, anunţă pe plan local o serie de reduceri pentru telefoanele sale, cu ocazia Black Friday de iarnă la Altex şi Electro Weekend la eMAG. Campaniile sunt valabile până pe 1 februarie şi respectiv 30 ianuarie.

Telefoanele realme se bucură de un real succes printre tineri, fiind apreciate pentru raportul excelent preţ-calitate. Design-ul unic pe care fiecare telefon realme îl afişează, dar şi specificaţiile tehnice avansate, au făcut ca brandul realme să fie apreciat de tineri, dar şi de pasionaţii de tehnologie din întreaga lume.

Cu ocazia Black Friday de Iarnă, mai multe modele de telefoane realme pot fi regăsite la preţuri foarte bune la magazinele Altex.Modelele realme 9 Pro+, realme 9 Pro şi realme C35 sunt disponibile aici la preţuri avantajoase.

realme 9 Pro Plus este un telefon echipat cu procesor Dimensity 920, un ecran AMOLED de 6.4 inch la 90Hz, cameră de 50MP şi baterie generoasă de 5000mAh.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17268

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici