MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager şi îmbunătăţiri ale experienţei utilizatorilor (UX) şi ale identificării automate a plăcuţelor de înmatriculare (LPR)

Noua actualizare XProtect 2022 R3 VMS se bazează pe inovaţiile anterioare pentru a oferi o experienţă de utilizator simplificată, integrată, uşor de utilizat, dar foarte puternică. Cu această cea mai recentă actualizare a produsului, Milestone Systems continuă să avanseze tehnologia video la nivel de întreprindere pentru a satisface cererea în creştere a pieţei pentru soluţii complete şi de cea mai bună tehnologie video din clasa sa.

Actualizarea R3 rafinează şi îmbunătăţeşte ceea ce utilizatorii VMS au cel mai mult nevoie, şi anume de soluţii de încredere, puternice, uşor de utilizat şi gestionat, platforme deschise, care oferă flexibilitatea şi securitatea pentru a satisface orice nevoie de management video. Prin extinderea capabilităţilor intuitive ale Mangerului de Incidente (Incident Manager) în familia de produse XProtect şi prin încorporarea altor câteva experienţe de utilizator şi îmbunătăţiri ale performanţei sistemului, 2022 R3 este o actualizare de software foarte recomandată pentru toţi utilizatorii XProtect.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17086

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici