MILESTONE ŞI BRIEFCAM OFERĂ CLIENŢILOR XPROTECT INSTRUMENTE ANALITICE PREMIUM DE INVESTIGARE

MILESTONE ŞI BRIEFCAM OFERĂ CLIENŢILOR XPROTECT INSTRUMENTE ANALITICE PREMIUM DE INVESTIGARE

Odată cu lansarea XProtect® Rapid REVIEW, clienţii Milestone vor avea posibilitatea de a accelera procesele de investigare şi de a descoperi cu rapiditate şi acurateţe ceea ce îşi doresc să găsească. Bazându-se pe tehnologia de analiză video pusă la dispoziţie de BriefCam, ore întregi de înregistrări video pot fi trecute în revistă acum în doar câteva minute, oferind un proces decizional îmbunătăţit şi un nou impuls oricărei investigaţii.

XProtect Rapid REVIEW de la Milestone este o soluţie inteligentă de analiză video care permite operatorilor de securitate şi anchetatorilor să caute în mod eficient în volume mari, de ore şi ore de înregistrări video şi să identifice exact ceea ce caută în doar câteva minute.

Având la bază tehnologia inovatoare de analiză video BriefCam®, XProtect Rapid REVIEW este un add-on care este integrat perfect în XProtect Smart Client de la Milestone. Produsul este disponibil prin canalul autorizat de parteneri Milestone Systems şi este compatibil cu toate produsele XProtect VMS achiziţionate.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15652

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici