OLX Group devine principalul susţinător al programului educaţional Ajungem MARI

OLX Group devine principalul susţinător al programului educaţional Ajungem MARI

OLX Group devine principalul susţinător al programului educaţional Ajungem MARI şi finanţează cu 750.000 de lei proiectul de voluntariat pentru integrarea în comunitate a 380 de copii şi tineri instituţionalizaţi din România.

Ajungem MARI, cel mai mare program educaţional naţional în sprijinul copiilor din sistemul de protecţie, va pregăti timp de un an 380 de copii şi tineri instituţionalizaţi şi din medii defavorizate din Bucureşti şi 24 de judeţe pentru o viaţă independentă, în cadrul proiectului „Împreună, construim un viitor mai bun copiilor abandonaţi”.

Copiii şi tinerii vor învăţa cum să facă faţă provocărilor din afara sistemului de protecţie, cum să-şi gestioneze fondurile şi să se gospodărească, dar şi cum să facă primii paşi spre jobul dorit. Cunoştinţele şi abilităţile dobândite îi vor motiva să îşi continue studiile pentru a putea accesa joburi mai bine plătite.

 

Comunicat furnizat si asumat de OLX ONLINE SERVICES SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19370

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici