One United Properties anunţă recepţia dezvoltării One Herăstrău Towers

One United Properties anunţă recepţia dezvoltării One Herăstrău Towers

Compania One United Properties S.A., unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti (simbol ONE), anunţă realizarea recepţiei pentru dezvoltarea One Herăstrău Towers, situată pe Strada Nicolae G. Caranfil 74A. Construcţia imobilului a fost începută în urmă cu doi ani, iar acum îşi va primi rezidenţii şi chiariaşii. Valoarea brută de dezvoltare (GDV) a acestei dezvoltări este de aproximativ 54,3 milioane EUR.

One Herăstrău Towers este în acest moment vândut în proporţie de 90%.

Dezvoltarea oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidenţial cu cel comercial, cu acces eficient şi vederi panoramice asupra lacului Herăstrău şi asupra zonei de Nord a oraşului. Cele 2 turnuri rezidenţiale includ 139 de unităţi locative, în vreme ce parterul şi primul etaj al ansamblului au o suprafaţă de aproximativ 5.000 de mp destinată spaţiilor comerciale şi birourilor.

Compania are în derulare un parteneriat şi cu Le Manoir pentru deschiderea unui concept de gourmet market în cadrul One Herăstrău Towers, care va oferi accesul la o gamă largă de produse premium, serviciu de vânzare asistată sau posibilitatea accesării prin intermediul unei aplicaţii mobile dedicate.

„Atunci când dezvoltăm un proiect, ne propunem să realizăm mixul perfect între locaţie, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce priveşte construcţia şi servicii integrate pentru viitorii rezidenţi. One Herăstrău Towers îndeplineşte toate aceste criterii şi pe deasupra include o dezvoltare boutique commercial & offices la parter şi primul etaj, o formulă de succes pe piaţa imobiliară actuală, prin care răspundem cerinţelor specifice ale clienţilor. Credem că acest tip de dezvoltări, deja populare, vor câştiga şi mai mult teren în perioada următoare”, declară Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15801

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici