Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS

Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS

UCMS, parte a Grupului AROBS, specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane şi salarizare, anunţă preluarea de către Ovidiu Teodorescu a conducerii companiei, în rolul de Director General, începând cu luna iulie 2023.

Ovidiu Teodorescu, profesionist cu o experienţă extinsă, s-a alăturat Grupului AROBS la finalul anului 2022, preluând, la acea dată, poziţia de Director Executiv al diviziei Optimall by AROBS.

„Prioritatea majoră este să continuăm dezvoltarea companiei, cu viziune strategică şi o pasiune pentru creştere şi inovaţie. Am preluat coordonarea unei echipe de profesionişti, stabilă şi cu experienţă îndelungată în piaţă, alături de care vom dezvolta mai departe soluţii software inovatoare şi ne vom menţine angajamentul faţă de calitate, dar şi faţă de satisfacţia clienţilor şi a partenerilor”, declară Ovidiu Teodorescu, Director General UCMS by AROBS şi Director Executiv Optimall by AROBS.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Arobs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18098

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici