Pavăl Holding achiziţionează Dacia One

Pavăl Holding achiziţionează Dacia One

PNSA a asistat Pavăl Holding, vehiculul de investiţii controlat de fondatorii Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească, cu privire la achiziţia proiectului de birouri Dacia One dezvoltat de Grupul ATENOR, într-o tranzacţie de 50 de milioane de euro.

Proiectul Dacia One este un complex de birouri pre-închiriat integral şi include o clădire istorică renovată (1.500 mp) şi o clădire de birouri Clasa A (13.500 mp), ambele situate în centrul Bucureştiului.

PNSA a acordat consultanţă juridică pe parcursul întregului proces de achiziţie, de la discuţiile iniţiale privind structurarea tranzacţiei, asistenţă în procesul de due diligence tehnic şi juridic, pregătirea şi negocierea documentaţiei tranzacţiei, până la semnare şi închidere.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15830

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici