Program complet de wellness digital şi experienţă gamificată pentru starea de bine a angajaţilor

Program complet de wellness digital şi experienţă gamificată pentru starea de bine a angajaţilor

Wellbeing.ro, unul dintre ei mai importanţi furnizori de servicii de wellbeing din România, lansează parteneriatul cu Wellnessentially, o platformă digitală de wellness de ultimă generaţie care ajută angajatorii să reducă stresul angajaţilor şi să îşi întărească cultura organizaţională prin intermediul experienţei gamificate, crescând astfel creativitatea, productivitatea şi bună starea generală a acestora.

În contextul în care managementul stresului este o preocupare majoră atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori, având în vedere că generează productivitate scăzută, absenteism crescut şi chiar fluctuaţii de personal, specialiştii în resurse umane au astfel la dispoziţie o soluţie digitală completă de wellness pentru a dezvolta obiceiuri sănătoase în cadrul companiilor şi pentru a motiva angajaţii să devină mai concentraţi şi mai implicaţi.

Platforma Wellnessentially este creată în colaborare cu specialişti din domeniul medical şi utilizează practici dovedite ştiinţific, cum ar fi exerciţii de respiraţie, antrenamente, pomodoro şi alte instrumente – totul în cadrul unui sistem gamificat, interactiv, care menţine utilizatorii implicaţi.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de ID MEDIA COMMUNICATION

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18375

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici