Schneider Electric prezintă soluţii de protecţie performante pentru sistemele fotovoltaice

Schneider Electric prezintă soluţii de protecţie performante pentru sistemele fotovoltaice

Schneider Electric prezintă soluţiile de protecţie la suprasarcină şi la scurtcircuit, pentru instalaţiile fotovoltaice, a căror popularitate a crescut mult în ultimii ani, pe fondul eforturilor consumatorilor de a identifica surse alternative de energie electrică şi a-şi gestiona cât mai bine cheltuielile cu utilităţile.

Soluţiile Schneider Electric sunt disponibile în două variante – una în care elementele de protecţie sunt disjunctoare (sau „siguranţe automate”), iar cealaltă în care elementele de protecţie sunt separatori cu siguranţe fuzibile.

Ambele tipuri de echipamente protejează instalaţia fotovoltaică atât la suprasarcină, cât şi la scurtcircuit. Diferenţa este că, în caz de defect, siguranţa fuzibilă trebuie înlocuită pentru a repune instalaţia în funcţiune, pe când la cea automată este suficientă o rearmare. Protecţiile trebuie instalate împreună cu un separator de sarcină, care va permite întreruperea circuitului pentru lucrări de întreţinere.



Comunicat furnizat si asumat de Schneider Electric

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17510

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici