Sezamo lansează platforma Sezamo Chef printr-un concurs cu 150 de premii

Sezamo lansează platforma Sezamo Chef printr-un concurs cu 150 de premii

Supermarketul online Sezamo a lansat Sezamo Chef, o sursă de inspiraţie conectată cu platforma de cumpărături online, clienţii putând să achiziţioneze toate ingredientele necesare preparării reţetelor, cu doar câteva clickuri. Platforma Sezamo Chef conţine peste 100 de reţete şi este constant actualizată cu noi idei culinare deosebite pentru momente cheie din zi, precum mic-dejun, prânz şi cină, dar şi reţete sezoniere, reţete cu specific internaţional, precum cele asiatice, dar şi deserturi.

În plus, clienţii care comandă de minimum 200 de lei până pe data de 2 mai pot câştiga un ajutor în bucătărie care să îi susţină la prepararea delicioaselor reţete, o friteuză cu aer cald Easy Fry&Grill 2 în 1 de la Tefal, cu 8 programe automate, temperatură ajustabilă de la 80°C la 200°C, aparat 2 în 1 pentru gătire cu aer cald sau grătar şi reţete digitale integrate pentru extra inspiraţie. Campania este activă în perioada 18 aprilie - 02 mai 2024, include 140 de premii, adică 10 pe zi, care vor fi oferite unor câştigători aleşi prin tragere la sorţi. Lista câştigătorilor va fi publicată aici. Celelalte 10 premii vor fi acordate pe pagina de Instagram a supermarketului online.

„La Sezamo, credem în promovarea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Lansarea platformei Sezamo Chef şi competiţia asociată nu fac excepţie. Vrem să le oferim clienţilor noştri nu doar produse de calitate, dar şi resursele şi inspiraţia necesare pentru a găti mâncăruri delicioase, sănătoase, fără ulei în exces şi cu timp redus de preparare în confortul propriilor case. De aceea, am pregătit cel mai simplu mod de a cumpăra alimente: online, direct din reţetă. Astfel ne asigurăm că fiecare client cumpără exact ceea ce are nevoie, fără a uita un ingredient sau fără a cumpăra compulsiv. Şi astfel punem umărul şi la reducerea risipei alimentare”, a declarat Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.

 

Comunicat furnizat si asumat de Sezamo

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19381

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici