Singurul curs online documentat care te învaţă cum să-ţi amenajezi singur casa

Singurul curs online documentat care te învaţă cum să-ţi amenajezi singur casa

De câte ori nu te-ai întrebat ce culori să combini la tine acasă pentru a evita un kitsch? Sau ce trucuri să foloseşti pentru locuinţa ta de 30 mp să pară de 50 mp? Sau poate chiar la ce distanţă să montezi un televizor sau diverse tablouri?

BALNAK Design a lansat cursul „DE LA ZERO“, ce îţi oferă răspunsurile la toate întrebările tale în materie de amenajare şi decorare a casei. Fie că vorbim de iluminat, culori, organizarea spaţiului, distanţele recomandate, amenajarea băii sau chiar ergonomia bucătăriei şi alegerea electrocasnicelor, cursul „DE LA ZERO“ te ajută să obţii o amenajare care îţi va oferi atât confortul necesar cât şi satisfacţia punerii in practică corect a propriilor tale idei.

Economiseşte timp şi bani, făcând totul singur, în loc să cauţi pe internet informaţiile pe care BALNAK Design deja le-a pregătit pentru tine. În plus, la achiziţionarea cursului ai parte de reduceri substanţiale la furnizori de top din domeniu.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Balnak Design S.R.L.

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16270

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici