Toneli Holding se implică tot mai mult în acţiuni de CSR

Toneli Holding se implică tot mai mult în acţiuni de CSR şi susţine, de Paşte, peste 1.100 de persoane defavorizatea

Toneli Holding, principalul producător de ouă din România este alături de cauzele sociale şi, în parteneriat cu Asociaţia Colecţionar de Fapte Bune, derulează acţiuni de tip CSR pentru a aduce cu ocazia Sărbătorilor Pascale, şi nu numai, o rază de soare în viaţa a peste 1.100 de persoane.

Astfel, Toneli şi-a propus să îmbogăţească mesele a peste 1.100 de români pentru care, cu siguranţă, orice ajutor este binevenit.

Începând cu acest an, Toneli susţine cu produse proprii acţiunile umanitare ale Fundaţiei Regale Margareta a României şi ale Asociaţiei Diaconia, membră a Patriarhiei Bucureştilor.

„Fundaţia Regală susţine acţiuni de ajutor pentru vârstnicii singuri, cu sprijinul voluntarilor care ajung în casele seniorilor lunar şi de sărbători. Cu ocazia Paştelui, am pregătit pachete cu produse alimentare şi tradiţionale, prin contribuţiile unor sponsori şi donatori generoşi. Anul acesta, ouăle de Paşte si vopseaua decorativă, au fost oferite de Toneli, un nou sponsor care s-a alăturat proiectului Fondul pentru Vârstnici”, delară Mugurel Mărgărit, Director Executiv Fundaţia Regală Margareta a României.

 

Comunicat furnizat si asumat de Toneli

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19416

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici