UP Generation lansează Life Skills Pro

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

Cu obiectivul de a aduce soluţii şi sprijin unei generaţii aflate în căutarea direcţiei şi a echilibrului, UP Generation anunţă lansarea programului "Life Skills Pro", un program de mentorat pentru adolescenţii şi tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Având o abordare inovatoare, acest program oferă oportunităţi practice de învăţare şi aplicare a abilităţilor de viaţă esenţiale.

Ultimul deceniu a fost marcat de schimbări rapide şi provocări complexe la nivel global, iar noua generaţie de tineri se confruntă cu un mediu extrem de dinamic şi imprevizibil. Anxietatea şi incertitudinea au devenit aspecte cotidiene ale vieţii lor, pe măsură ce se adaptează la transformări socio-economice, tehnologice şi culturale fără precedent.

Un studiu realizat de Insights PulseZ arată că 7 din 10 tineri au nevoie urgentă de îndrumare pentru dezvoltarea abilităţilor de viaţă esenţiale pentru a-şi construi o fundaţie solidă atât la nivel personal, cât şi profesional. În acest context, a prins contur Life Skills Pro, primul program de mentorat din România care vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor cu o soluţie inovatoare şi profund transformatoare.

 

Comunicat furnizat si asumat de 2ActivePR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19250

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici