Venituri din vânzări şi profit în creştere în Q1 2022 pentru Antibiotice Iaşi

Venituri din vânzări şi profit în creştere în Q1 2022 pentru Antibiotice Iaşi

Astăzi, 13 mai 2022, Antibiotice SA (simbol ATB) a remis Bursei de Valori Bucureşti, raportul cuprinzând rezultatele economico-financiare aferente primului trimestru al anului 2022.

În perioada ianuarie-martie 2022 compania Antibiotice şi-a desfăşurat activitatea urmărind realizarea indicatorilor planificaţi prin Planul de Organizare şi Dezvoltare Strategică (PODS) pentru perioada 2021-2030 care vizează creşterea veniturilor şi maximizarea profitabilităţii afacerii pe termen lung.

Antibiotice a obţinut în Q1 2022 venituri din vânzări către distribuitori de 128,25 mil. lei, mai mari cu 54% în comparaţie cu valoarea planificată şi cu 94% faţă de perioada similară a anului precedent (66,10 mil. lei).

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Antibiotice SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16224

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici