Vet Expert, brandul nr 1 in recomandarea medicilor veterinari

Vet Expert, brandul nr 1 in recomandarea medicilor veterinari

Vet Expert este un pionier în crearea de soluţii inovatoare care sprijina sănătatea animalelor - sunt primii din lume care au adaptat capsula Twist-Off la produsele veterinare pentru animale de companie. Sa oferi un supliment unui animal de companie nu a fost niciodată atât de uşor şi de gustos!

Specialiştii Vet Expert au creat prima linie de diete veterinare pentru câini şi pisici în Polonia, ale căror compoziţii unice ajută chiar şi pe cei mai pretenţioşi pacienţi să se recupereze.i.

Vet Expert este un brand polonez cu un istoric vechi, ce ofera o gamă largă de produse specializate, de înaltă calitate, pentru animale. A fost creat ca un răspuns natural la creşterea conştientizării sociale pentru îngrijirea nevoilor animalelor.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16926

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici