VetAria+, o nouă gamă de produse veterinare a companiei Antibiotice Iaşi

VetAria+, o nouă gamă de produse veterinare a companiei Antibiotice Iaşi, prezentată în cadrul simpozionului „Un bine în plus”

Compania Antibiotice Iaşi a găzduit astăzi, 10 iulie 2024, evenimentul cu tema „𝗦𝗶𝗻𝗱𝗿𝗼𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗮𝗿𝗱𝗶𝗼 𝗿𝗲𝗻𝗮𝗹 𝗹𝗮 𝗮𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲”, structurat în două sesiuni dedicate îmbunătăţirii sănătăţii şi bunăstării animalelor de companie. Evenimentul a reunit peste 120 de specialişti din domeniul medical veterinar.

Prima sesiune, simpozionul „Un bine în plus”, a fost dedicată gamei de nutraceutice pentru animale de companie, VetAria+, lansată de Antibiotice în prima jumătate a anului 2024. Participanţii au avut oportunitatea de a afla mai multe despre beneficiile produselor VetAria+: formule complexe, formă farmaceutică - capsule “twist off” – o formă modernă de administrare, dar şi impresii ale medicilor veterinari care au luat deja contact cu aceste produse.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului a fost marcată de lansarea cărţii „Medicină veterinară de urgenţă”, scrisă de prof.dr. Alexandru Viţălaru, Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti. Această lucrare este un ghid esenţial pentru practicienii din domeniul veterinar, privind abordarea şi tratamentul urgenţelor veterinare. În cadrul lansării, prof. dr. Alexandru Viţălaru a evidenţiat importanţa educaţiei continue în domeniul medicinei veterinare şi a prezentat aspecte esenţiale ale sindromului cardio renal şi importanţa prevenţiei şi tratamentului adecvat la animalele de companie. Alţi invitaţi ai evenimentului, dr. Alina Ştefănescu şi dr. Florin Leca, au discutat despre metodele moderne de diagnostic şi tratament în managementul afecţiunilor cardiace şi renale şi au împărtăşit experienţe practice şi studii de caz relevante.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Antibiotice SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19820

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici