Violoncelistul Marin Cazacu şi Ansamblul Violoncellissimo, aplaudaţi în picioare la Sofia

Violoncelistul Marin Cazacu şi Ansamblul Violoncellissimo, aplaudaţi în picioare la Sofia

Violoncelistul Marin Cazacu şi Ansamblul Violoncellissimo au încheiat concertul de duminică, 11 februarie 2024, de pe scena Filarmonicii din Sofia în aplauzele şi ovaţiile unui public numeros, entuziast şi emoţionat.

Violoncelistul Marin Cazacu, fondatorul şi mentorul ansamblului, a fost încântat de atmosfera creată în sală: ”Mă bucur enorm că am cântat aici, pentru prima dată, de altfel, cu Ansamblul Violoncellissimo. Am fost de mai multe ori cu Orchestra Naţională de Tineret şi ne doream foarte mult să venim şi în această formulă. Spectatorii din Sofia au descoperit versatilitatea violoncelului, acest instrument care poate aborda orice tip de repertoriu. Am făcut ce ne place nouă cel mai mult: am adus bucurie oamenilor din sală prin muzica noastră şi totodată, ne-am cunoscut mai bine vecinii.” (Violoncelistul Marin Cazacu)

Programul pe care maestrul Marin Cazacu şi Ansamblul Violoncellissimo l-au pregătit pentru concertul de la Sofia a avut muzică de toate genurile, adaptată pentru violoncel, de la coloana sonorǎ a unor filme celebre, la valsuri, marşuri şi lucrări de Mozart în variantă... rock.

 

Comunicat furnizat şi asumat de JT International Romania SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19011

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici