Zeci de dorinţe de Crăciun ale copiilor se împlinesc la Veranda Mall

Zeci de dorinţe de Crăciun ale copiilor se împlinesc la Veranda Mall prin Angel Tree, iniţiativa Armatei Salvării

În luna faptelor bune, Veranda Mall şi Armata Salvării România fac echipă în cadrul iniţiativei caritabile „Când faci bine, te simţi bine” pentru a strânge cadouri pentru zeci de copii din medii defavorizate din capitală. În perioada 4-12 decembrie, toţi cei care trec pragul mall-ului pot „adopta" una dintre dorinţele copiilor, agăţate în bradul Angel Tree şi să aducă magia de sărbători unui micuţ aflat în dificultate.

Cu o tradiţie de peste 40 de ani, Angel Tree este o iniţiativă emblematică a ONG-ului internaţional Armata Salvării care, de sărbători, aduce împreună comunitatea pentru a dărui un strop de bucurie copiilor proveniţi din familii nevoiaşe. Anul acesta, Veranda Mall se alătură altor centre din întreaga lume unde Bradul Îngeraşilor face o diferenţă în viaţa unui copil, care altfel nu ar primi cadou de sărbători.

Dacă vrei să adopţi un Îngeraş vino în perioada 4-12 decembrie, între orele 14.00 - 18.00, la nivelul 0 din Veranda Mall şi alege una sau mai multe dorinţe din Angel Tree - cartonaşe care conţin numele copilului, vârsta, înălţimea, şi desigur cadoul dorit de acesta. Cumpără cadoul, împachetează-l frumos şi adu-l sub brad până pe 12 decembrie. Armata Salvării se va ocupa de strângerea şi de livrarea tuturor cadourilor înainte de Crăciun pentru ca cei mici să se poată bucura de noile daruri de sub brad încă din ziua cea mare.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de VERANDA MALL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15640

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici