A fost vaccinată anti-Covid la 108 ani, după ce anul trecut a fost testată pozitiv

  • O femeie din Italia a devenit una dintre cele mai bătrâne persoane din lume care a primit un vaccin anti-Covid-19.
  • În luna mai a anului trecut, Fatima Negrini a fost depistată pozitiv cu SARS-CoV-2.
  • Fatima Negrini va împlini 109 ani pe 3 iunie.
290 afișări
Imaginea articolului A fost vaccinată anti-Covid la 108 ani, după ce anul trecut a fost testată pozitiv

Profimedia

O femeie din Italia a devenit una dintre cele mai bătrâne persoane din lume care a primit un vaccin anti-Covid-19, la câteva luni după ce a supravieţuit unei infecţii cu coronavirus, a anunţat căminul în care locuieşte, notează France24.
 
Fatima Negrini, care va împlini 109 ani pe 3 iunie, a primit vaccinul, luni, împreună cu alţi rezidenţi ai centrului Anni Azzurri San Faustino din Milano, a declarat un purtător de cuvânt.
 
„Sosirea vaccinului pentru ea, pentru toţi rezidenţii şi personalul ... reprezintă un moment de mare fericire şi un prim pas către întoarcerea la viaţa liniştită de zi cu zi ,” a spus Matteo Tessarollo.
 
Când Fatima Negrini a învins virusul anul trecut, ziarul Corriere della Sera a citat-o spunând: „Dumnezeu a uitat de mine”.
 
Italia a început vaccinările împotriva coronavirusului pe 27 decembrie şi de atunci a vaccinat 1,15 milioane de persoane.
 
Luni, un vaccin i-a fost administrat şi lui Sami Modiano, un supravieţuitor al Holocaustului, în vârstă de 90 de ani, din Roma, potrivit preşedintelui regional şi liderului partidului democratic de centru stânga Nicola Zingaretti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici