ANAF anunţă primul caz de infectare cu coronavirus din cadrul instituţiei

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Braşov - Trezoreria Braşov, informează instituţia.

4960 afișări
Imaginea articolului ANAF anunţă primul caz de infectare cu coronavirus din cadrul instituţiei

ANAF anunţă primul caz de infectare cu coronavirus din cadrul instituţiei

Cazul a fost comunicat Direcţiei de Sãnãtate Publicã. Funcţionarul în cauzã nu avea activitate cu publicul.

Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecţia tuturor spaţiilor din cadrul DGRFP Braşov, izolarea la domiciliu a angajaţilor care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecţiei cu coronavirus (COVID-19).

Contribuabilii îşi pot îndeplini obligaţiile fiscale utilizând Spatiul Privat Virtual (pentru depunerea declaraţiilor şi obţinerea de informaţii), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro. Contribuabilii care nu sunt înrolaţi în Spaţiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenţiei pentru a obţine informaţii generale în domeniul fiscal şi IT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici