Anchetă declanşată după fuga de răspundere în îngrijirea cazurilor COVID

  • Ministrul Sănătăţii a solicitat reprezentanţilor corpului de control să verifice modul de eliberare, precum şi legalitatea unor adeverinţe emise pentru personalul medical.
  • Cazul are legătură cu adeverinţele de exceptare de la efectuarea gărzilor şi scutirea de la acordarea asistenţei pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2.
1039 afișări
Imaginea articolului Anchetă declanşată după fuga de răspundere în îngrijirea cazurilor COVID

Anchetă declanşată după fuga de răspundere în îngrijirea cazurilor COVID

Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătăţii a primit sesizări privind existenţa unui număr de 12 cazuri semnalate în două unităţi sanitare.

“Am luat decizia de a trimite corpul de control pentru verificări, din respect pentru personalul medical aflat în linia întâi, dar şi pentru pacienţii care aşteaptă din partea noastră corectitudine şi profesionalism. Nu se poate ca unii să muncească de luni întregi fără oprire şi alţii să se sustragă nejustificat. Vom trimite astfel de controale la toate sesizările pe care le vom primi până oamenii vor înţelege că trebuie să îşi facă datoria”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
minister,
verificări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici