Autorităţile din Sectorul 2 au întrerupt o petrecere organizată într-un cort construit ilegal

  • Autorităţile au întrerupt o petrecere organizată sâmbătă seara într-un cort amplasat în fostul club Bamboo.
  • Potrivit primarului Sectorului 2, cortul a fost construit ilegal, iar administratorii firmei au fost avertizaţi de mai multe ori despre faptul că încalcă legea. Activitatea a fost suspendată.
797 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Sectorul 2 au întrerupt o petrecere organizată într-un cort construit ilegal

Primarul sectorului 2 Radu Mihaiu susţine că a încercat de mai multe ori să oprească amenajarea cortului. Deşi administratorii firmei au fost avertizaţi, aceştia au continuat să ridice cortul şi să facă pregătiri pentru petrecerea de sâmbătă.

„Zilele trecute Poliţia Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construieşte un cort deşi nu au autorizaţie. Nici nu aveau cum să aibă, spaţiul respectiv e sit arheologic protejat şi nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul şi au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuşi, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fiţe în ciuda pandemiei. Joi eram pe teren şi fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineaţă am revenit, alături de Poliţia Română şi Poliţia Locală. Şi-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc şi dădeau din umeri”, a povestit Radu Mihaiu pe Facebook.

Sâmbătă, autorităţile au întrerupt petrecerea şi au suspendat activitatea firmei care deţine cortul.

„În seara asta la Bamboo: Poliţia Română, Poliţia Locală, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat în Construcţii. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toţi. Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiţi. Toate instituţiile cu competenţe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Şi s-a suspendat activitatea”, a mai spus primarul Sectorului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici