Autorităţile române au testat până acum 2.545 de persoane pentru depistarea COVID-19

  • Grupul de Comunicare Strategică anunţă că până vineri au fost efectuate 2.545 de teste pentru depistarea COVID-19 în România.
  • 75 de persoane au fost depistate pozitive, până la ora transmiterii acestei ştiri.
  • De asemenea, 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu la nivel naţional.
533 afișări
Imaginea articolului Autorităţile române au testat până acum 2.545 de persoane pentru depistarea COVID-19

Sursa foto: Profimedia

La nivel naţional au fost întocmite 32 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, persoanelor care au ieşit din locuinţă deşi se aflau în izolare.

Dosarele penale au fost deschise celor care au ieşit din locuinţă, deşi trebuiau să respecte condiţiile izolării la domiciliu. Alte două dosare penale au fost deschise pentru comunicarea de informaţii false privind pandemia de coronavirus.

GCS anunţă că 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu la nivel naţional iar 2.298 de cetăţeni au fost plasaţi în carantină în centrele specializate.

Medicii au analizat 2.545 de teste pentru depistarea COVID-19 de la toţi cei care au fost suspecţi de a fi contractat acest noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici