Bilanţul deceselor COVID-19 a mai depăşit un prag în Italia. Peste 90.000 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 şi-au pierdut viaţa

  • Italia a depăşit pragul de 90.000 de victime oficiale ale Covid-19.
  • Cu 421 decese anunţate în ultimele 24 de ore, numărul morţilor a ajuns la 90.241.
480 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor COVID-19 a mai depăşit un prag în Italia. Peste 90.000 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 şi-au pierdut viaţa

FOTO: Profimedia

În ultimele 24 de ore, în Italia au fost înregistrate 13.659 de noi infectări, conform Ministerului Sănătăţii, citat de Agenţia ANSA.

Cu o zi în urmă, erau 13.189 de teste pozitive.

Bolnavii în terapie intensivă au ajuns la 2.151, în creştere.

Alto Adige revine, de luni, în lockdown, iar Umbria se teme din cauza numărului mare de teste pozitive pentru tulpina braziliană.

În provincia Bolzano, magazinele sunt închise, învăţământul se desfăşoară la distanţă şi este interzisă deplasarea între municipalităţi deoarece infecţiile nu scad şi a fost înregistrat primul caz de tulpină britanică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici