COVID-19 cu lipici pentru cei mici. Câţi copii s-au infectat cu noul coronavirus de când s-au deschis şcolile

  • De când a început şcoala, 1.325 de copii s-au infectat cu Covid-19
  • În prima săptămână de şcoală numărul cazurilor ajunsese la 564
  • Luni şi marţi şcolile rămân închise pentru elevi
8246 afișări
Imaginea articolului COVID-19 cu lipici pentru cei mici. Câţi copii s-au infectat cu noul coronavirus de când s-au deschis şcolile

Au trecut două săptămâni de când a început şcoala, apar şi raportările oficiale. 1325 de copii s-au infectat până acum cu virusul Sars-Cov-2, potrivit site-ului datelazi.ro. Cel mai mare număr de cazuri zilnice a fost înregistrat pe 24 septembrie. Au fost 141 de persoane infectate în grupa de vârstă 0-19 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici