Cele 27 de teste pentru coronavirus făcute la „Matei Balş” sunt negative

Cele 27 de teste pentru coronavirus făcute, duminică, la Institutul „Matei Balş” sunt negative. Probele au fost prelevate de la persoane din Gorj, Galaţi, Dolj şi Bucureşti.

840 afișări
Imaginea articolului Cele 27 de teste pentru coronavirus făcute la „Matei Balş” sunt negative

Cele 27 de teste pentru coronavirus făcute la „Matei Balş” sunt negative

La Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” au fost finalizate duminică 27 de teste şi toate au rezultat negativ pentru coronavirus, transmite Grupul de comunicare strategică.

Probele au fost recoltate de la pacienţi din Gorj, Dolj, Galaţi şi Bucureşti.

Şi la centrul de boli infecţioase din Timişoara au fost făcute duminică 12 teste, toate cu rezultate negative, în timp ce la Cluj au fost realizate 8 teste, dar niciunul nu a indicat prezenţa coronavirusului.

În România au fost 3 pacienţi confirmaţi cu coronavirus, însă unul dintre aceştia este vindecat şi va fi externat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici