Centrele de vaccinare vor afişa, din 1 aprilie, vaccinul pe care îl folosesc

  • Fiecare centru de vaccinare va avea afişat, din 1 aprilie, tipul de vaccin pe care îl foloseşte, spune medicul Valeriu Gheorghiţă.
  • Totodată, din 13 aprilie se deschid alte 125 de cabinete de vaccinare.
2449 afișări
Imaginea articolului Centrele de vaccinare vor afişa, din 1 aprilie, vaccinul pe care îl folosesc

Centrele de vaccinare vor afişa, din 1 aprilie, vaccinul pe care îl folosesc

Astfel, din 1 aprilie orice persoană care îşi va face programare într-un centru de programare sau va opta să treacă în lista de aşteptare va ştii de la început ce fel de vaccin se distribuie în acel centru.

De asemenea, se va cunoaşte timpul de aşteptare pentru orice persoană care se înscrie pe lista de aşteptare, cu menţiunea că timpul de aşteptare poate să varieze faţă de estimarea iniţială în funcţie de capacitatea de vaccinare a centrului respectiv şi de tipul persoanelor care sunt înscrise în listă: „Dacă sunt foarte multe persoane înscrise din etapa a doua, este posibil ca timpul să fie mai lung, deoarece sunt preluate cu prioritate persoanele care aparţin de etapa a doua”.

Totodată, medicul Valeriu Gheorghiţă a afirmat că din data de 6 aprilie urmează să crească numărul de persoane care se vaccinează în cabinete de la 60 la 90 de persoane pe zi: „Vom creşte astfel capacitatea de vaccinare a fiecărui centru, iar din data de 13 aprilie vom deschide încă 125 de cabinete noi care vor utiliza vaccinul Pfizer. Aceste cabinete vor fi distribuite la nivelul judeţelor care nu au primit cabinetele noi deschise pe data de 20 martie, cu prioritate pentru judeţele care au avut cea mai mare rată de incidenţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici