Coronavirus în Constanţa: 384 de cazuri de infectare în rândul personalului medical

  • Prefectura Constanţa a transmis că la nivelul judeţului au fost confirmate cu COVID-19, de la începutul anului şcolar, 85 de cadre didactice.
  • De la începutul pandemiei şi până în acest moment au fost confirmate 384 de cazuri de infectare în rândul personalului medical.i
  • În judeţului Constanţa au fost confirmate 5.269 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
247 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în Constanţa: 384 de cazuri de infectare în rândul personalului medical

Prefectura Constanţa a transmis, miercuri seara, că potrivit datelor furnizate de DSP Constanţa, la nivelul judeţului au fost confirmate cu COVID-19, de la începutul anului şcolar, 85 de cadre didactice, 136 de elevi, 47 de studenţi şi 28 de angajaţi din unităţile de învăţământ (personal auxiliar).

De asemenea, în urma centralizării datelor din toate spitalele şi clinicile din judeţul Constanţa, de la începutul pandemiei şi până în acest moment au fost confirmate 384 de cazuri de infectare în rândul personalului. Este vorba de 97 de medici, 156 de asistenţi medicali şi 131 de cadre personal auxiliar.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Constanţa au fost confirmate 5.269 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 şi 126 de persoane au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici