Coronavirus în lume LIVE UPDATE 18 mai: Peste 4.800.000 de cazuri, la nivel global / Peste 32.000 de morţi în Italia / Teste „nesigure” în SUA

  • La nivel mondial, până acum au dost depistate 4.804.765 cazuri de coronavirus
  • Numărul deceselor a depăşit 316.710 în lume
  • 1.858.783 persoane au fost declarate vindecate de COVID-19
2205 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 18 mai: Peste 4.800.000 de cazuri, la nivel global / Peste 32.000 de morţi în Italia / Teste „nesigure” în SUA

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 17 mai

Bilanţul epidemic a trecut de 32.000 de morţi în Italia 

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, luni seară, că bilanţul epidemic este de 32.007 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 225.886.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 451 de noi cazuri confirmate şi 99 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.

Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 127.326. În prezent, în Italia sunt 66.553 de persoane care au coronavirus.

Sistemul medical al celui mai mare oraş din Brazilia este pe punctul de a intra în colaps din cauza Covid-19

Primarul din Sao Paulo, cel mai mare oraş din Brazilia, a avertizat duminică că sistemul de sănătate se poate prăbuşi foarte curând dacă rezidenţii nu respectă restricţiile de izolare socială, scrie CNN.

Aproape 35.000 de teste pentru Covid-19 realizate în SUA sunt considerate „nesigure”

Aproximativ 35.000 de teste de coronavirus din Statele Unite au fost considerate nesigure, deoarece un laborator de procesare „nu şi-a putut îndeplini standardele”, a transmis organizaţia non-profit AdventHealth, care a administrat testele.

Un bebeluş din Rusia s-a născut infectat cu noul coronavirus

Un bebeluş din regiunea Caucaz din Rusia, s-a născut cu noul coronavirus, au anunţat, duminică, oficiali ruşi, citaţi de agenţia de ştiri TASS. Medicii spun că mama era şi ea infectată înainte de a naşte, scrie AFP.

Fiul lui Trump susţine că distanţarea socială este o „strategie” a democraţilor şi COVID-19 va dispărea „magic” după alegeri

Eric Trump a declarat, sâmbătă, că măsurile de distanţare socială impuse din cauza pandemiei de COVID-19 fac parte dintr-o „strategie conştientă” a Partidului Democrat de a câştiga alegerile prezidenţiale 2020 şi că noul coronavirus va dispărea „magic” după 3 noiembrie, scrie Time.com.

Personalul medical de la un spital din Belgia i-a întors spatele premierului când a venit în vizită

Personalul medical s-a aliniat, la intrarea în spitalul Saint-Pierre din Bruxelles, iar în momentul în care a ajuns maşina în care se afla Sophie Wilmes, aceştia au întors pe rând spatele.

Personalul medical a spus că în acest mod a vrut să protesteze tăcut faţă de modul în care guvernul a administrat criza legată de pandemia de coronavirus, relatează BBC.

Belgia are o rată a mortalităţii foarte ridicată, peste 9.000 de persoane şi-au pierdut viaţa, dar premierul a sugerat că numărul deceselor s-ar putea să fi fost raportat necorespunzător. 

Numărul deceselor provocate de COVID-19 se apropie de 32.000 în Italia. Bilanţul epidemic actualizat

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31.908 morţi în Italia, cu 145 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 225.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, sâmbătă seară, că bilanţul epidemic este de 31.908 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 225.435.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici