Fiul lui Donald Trump susţine că distanţarea socială este o „strategie” a democraţilor şi COVID-19 va dispărea „magic” după alegeri

Eric Trump a declarat, sâmbătă, că măsurile de distanţare socială impuse din cauza pandemiei de COVID-19 fac parte dintr-o „strategie conştientă” a Partidului Democrat de a câştiga alegerile prezidenţiale 2020 şi că noul coronavirus va dispărea „magic” după 3 noiembrie, scrie Time.com.

3020 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Donald Trump susţine că distanţarea socială este o „strategie” a democraţilor şi COVID-19 va dispărea „magic” după alegeri

Fiul lui Donald Trump susţine că distanţarea socială este o „strategie” a democraţilor şi COVID-19 va dispărea „magic” după alegeri

Într-un interviu fiul preşedintelui a pus la îndoială măsurile de distanţare socială menite să reducă răspândirea coronavirusului.

Eric Trump a declarat că democraţii încearcă să obţină avantaje de pe urma pandemiei prin închiderea temporară a întreprinderilor şi punerea în aplicare a altor măsuri de distanţare socială şi că scopul lor este de a submineze capacitatea preşedintelui Donald Trump de a câştiga alegerile.

„Ei cred că îl privează pe Donald Trump de cel mai important instrument pe care îl are, cel de a intra într-o arenă şi a o umple cu 50.000 de oameni de fiecare dată ...", a spus fiul mijlociu al preşedintelui.

”Şi vor profita de fiecare zi de acum până pe 3 noiembrie. Şi ghiciţi ce, după 3 noiembrie, coronavirusul va trece, dintr-o dată va dispărea şi toată lumea va putea să redeschidă”, a mai declarat Eric Trump.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici