Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 mai: Bilnaţul deceselor din Italia se aproprie de 30.000. "Sunt, de fapt, 300.000 de contaminări cu virusul în tot oraşul". Dezvăluirea primarului Moscovei

  • Cum a evoluat situaţia primilor opt copii afectaţi de complicaţiile inflamatorii produse de Covid-19
  • Epidemiolog: „Viaţa noastră va arăta diferit pentru următoarele 12-18 luni”
  • Mick Jagger le-a dezvăluit fanilor locul în care stă izolat pe timpul pandemiei de coronavirus
4833 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 mai: Bilnaţul deceselor din Italia se aproprie de 30.000. "Sunt, de fapt, 300.000 de contaminări cu virusul în tot oraşul". Dezvăluirea primarului Moscovei

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 mai

Bilanţul deceselor se aproprie de 30.000 în Italia
 
Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat joi seară că bilanţul epidemic este de 29.958 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 215.858. 
 
În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.401 noi cazuri confirmate şi 274 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de cotidianul La Stampa şi de agenţia Adnkronos.
 
Sunt, de fapt, 300.000 de contaminări cu virusul în tot oraşul. Dezvăluirea primarului Moscovei
 
Primarul Moscovei a dezvăluit că în capitala Rusiei sunt de fapt, în total, aproximativ 300.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus. În prezent au fost raportate 92.676 de cazuri în capitală.
 
Cum a evoluat situaţia primilor opt copii afectaţi de complicaţiile inflamatorii produse de Covid-19
 
Cercetătorii din Marea Britanie spun că au descoperit un „grup fără precedent” de opt copii cu probleme inflamatorii rare pe fondul pandemiei de Covid-19, scrie CNN.
 
Epidemiolog: „Viaţa noastră va arăta diferit pentru următoarele 12-18 luni”
 
Epidemiologul Caitlin Rivers a explicat pentru CNN că viaţa cotidiană va arăta diferit în următoarele 12-18 luni, cel puţin până când va exista un vaccin pentru noul coronavirus.
 
Mick Jagger le-a dezvăluit fanilor locul în care stă izolat pe timpul pandemiei de coronavirus
 
Artistul Rolling Stone s-a închis în castelul său din Touraine. Într-o postare pe Instagram, Jagger le-a oferit urmăritorilor săi o parodie asupra vieţii de castelan. Filmuleţul face parte dintr-o campanie de strângerea de fonduri pentru susţinerea celor mai afectaţi de criza economică, ca urmare a pandemiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici