Mick Jagger le-a dezvăluit fanilor locul în care stă izolat pe timpul pandemiei de coronavirus

  • Solistul Rolling Stone s-a izolat în castelul său din Touraine
  • Într-o postare pe Instagram, Jagger le-a oferit urmăritorilor săi o parodie asupra vieţii de castelan
  • Filmuleţul publicat de artist face parte ddintr-o campanie de strângerea de fonduri pentru susţinerea celor mai afectaţi de criza economică
1654 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger le-a dezvăluit fanilor locul în care stă izolat pe timpul pandemiei de coronavirus

Sursa foto: profimedia

Pentru cei care se întreabă cum arată viaţa de zi cu zi a lui Mick Jagger pe timpul pandemiei, rockerul le-a oferit o scurtă incursiune amuzantă în castelul său din Touraine, acolo unde s-a autoo-izolat.

Solistul Rolling Stones a filmat un videoclip în care parodia viaţa de castelan pentru emisiunea Tonight Show cu Jimmy Fallon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Public Service, on behalf of Save the Children - ‘In times of international crisis, every man, woman and child must pull their weight...’ To donate directly, please visit: https://savethechildren.org

O postare distribuită de Mick Jagger (@mickjagger) pe

Mai 5, 2020 la 3:54 PDT

Naratorul îi cere lui Jagger să facă mai multe acţiuni pe parcursul înregistrării, iar totul evoluează într-o notă comică. La un moment dat este încurajat să aprindă o ţigară de dragul sportului, iar starul se execută, relatează 20 Minutes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici