Covid-19 a omorât 168 de oameni într-o singură zi în Italia / E cel mai mare număr de decese înregistrate în 24 de ore de la izbucnirea epidemiei

  • Întreaga Italie, o ţară în care se află aproximativ 60 de milioane de oameni, este în carantină, iar Guvernul încearcă să adopte măsuri care să pună capăt răspândirii noului coronavirus.
  • De la izbucnirea epidemiei, Covid-19 a omorât până acum în Italia 631 de oameni şi a afectat peste 10.000.
  • La nivel global, peste 4.000 de oameni au murit, au fost înregistrate peste 113.000 de cazuri, iar aproximativ 64.000 s-au vindecat.
4734 afișări
Imaginea articolului Covid-19 a omorât 168 de oameni într-o singură zi în Italia / E cel mai mare număr de decese înregistrate în 24 de ore de la izbucnirea epidemiei

Covid-19 a omorât 168 de oameni într-o singură zi în Italia / E cel mai mare număr de decese înregistrate în 24 de ore de la izbucnirea epidemiei

168 de persoane au murit într-o singură zi din cauza Covid-19 în Italia, ţară care este în carantină. Acesta este cel mai mare număr de decese înregistrat în 24 de ore de la izbucnirea epidemiei în Italia.

168 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit în Italia într-o singură zi, acesta fiind cel mai mare bilanţ în 24 de ore înregistrat de la izbucnirea epidemiei în ţară.

Întreaga Italie, o ţară în care se află aproximativ 60 de milioane de oameni, este în carantină, iar Guvernul încearcă să adopte măsuri care să pună capăt răspândirii noului coronavirus.

De la izbucnirea epidemiei, Covid-19 a omorât până acum în Italia 631 de oameni şi a afectat peste 10.000.

La nivel global, peste 4.000 de oameni au murit, au fost înregistrate peste 113.000 de cazuri, iar aproximativ 64.000 s-au vindecat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici