COVID-19: Creşterea cazurilor zilnice, întâmpinată de Ministerul Sănătăţii cu mai multe vaccinuri. Cine se poate programa

  • Începând de miercuri, mai mulţi români se pot programa pentru vaccinare, anunţă Ministerul Sănătăţii.
  • Se pot programa persoane din localităţile şi municipiile cu rată de incidenţă cumulată de peste 4,5 la 1.000 de locuitori.
  • Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de aşteptare, conform strategiei naţionale de vaccinare.
1701 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Creşterea cazurilor zilnice, întâmpinată de Ministerul Sănătăţii cu mai multe vaccinuri. Cine se poate programa

Persoanele din localităţile şi municipiile cu rată de incidenţă cumulată de peste 4,5 la 1.000 de locuitori se pot programa de miercuri pentru administrarea unei doze de vaccin anti-COVID-19.

Acestea se pot programa pe platformă prin aparţinători sau prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor, prin medicul de familie sau curant, prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25.

În municipiile si localităţile cele mai afectate de îmbolnăvirea cu noul coronavirus se vor deschide şi alte 38 de fluxuri noi de vaccinare pentru vaccinul AstraZeneca pe lângă cele 21 deja existente.

Astfel, 3.540 de persoane se pot programa în aceste cabinete, pentru o perioadă de 10 zile (15.03.-24.03), urmând să se vaccineze începând cu data de 15 martie.

Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de aşteptare, cu respectarea criteriilor de prioritizare, conform strategiei naţionale de vaccinare, mai arată ministerul, într-o postare pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici